Ige Galamawei 61, 8582KS Oudega Gaast Sleat  | Maandag—vrijdag: 9:00–17:00 |

In 2021 alle nieuwbouw woningen gasvrij.

In het regeerakkoord is het klimaatbeleid een van de speerpunten. De komende jaren zal er in Nederland een streng klimaatbeleid gevoerd worden om de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs te halen. De uitstoot van broeikasgassen moet fors omlaag: om precies te zijn is het doel om 49 procent minder broeikasgassen uit te stoten dan in 1990. Vanaf 2021 worden alle nieuwbouw woningen gasvrij en zullen dus verwarmd worden met een andere duurzame energie bron.

2021 alle nieuwbouw woningen gasvrij

In 2021 zullen nieuwe woningen en andere nieuwe gebouwen niet meer standaard worden voorzien van het gasnet. Dit betekent dat alle nieuwbouwwoning uitgerust worden met een andere duurzamere manier van energie. Daarnaast zullen er jaarlijks 30.000 tot 50.000 woningen omgebouwd moeten worden om gasvrij te worden. Inmiddels zijn er al vele gemeentes in Nederland bezig met het invoeren van gasvrije nieuwbouwwoningen.

Besparen op gasrekening met een zonneboiler

Een zonneboiler systeem is een duurzame manier van warmte energie opwekken. Op dit moment wordt het aanschaffen van duurzame energiebronnen, zoals een zonneboiler gestimuleerd d.m.v. subsidies. Wil je meer informatie over een zonneboiler en welke voordelen dit voor u geeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden. Dankzij de hoge subsidie bedragen die door RVO Nederland worden gegevens voor zowel zakelijke als particulieren is het nog nooit zo aantrekkelijk geweest om te investeren in een zonneboiler. Op onze website ziet u in 1 oogopslag hoe hoog de subsidie bedragen zijn en wat de uiteindelijke investering gaat zijn.

Volg ons op Facebook of Instagram voor het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie.

 

Post a Comment

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud