Openingstijden | Maandag—vrijdag: 9:00–17:00 |

Duurzaamheids lening

Duurzaamheidslening

 

duurzaamheidslening

Maak nu ook je woning duurzaam met een duurzaamheidslening van 123zonneboiler-energie. Zo draag niet alleen bij aan het milieu maar bespaar ook fors op je woonlasten.  Energiebesparende maatregelen zijn ook nog eens goed voor de waarde van jouw woning en dragen bij aan het comfort van je huis.

Het duurzaam maken van je huis is een flinke investering die de meeste mensen niet direct beschikbaar hebben . Wij van 123zonneboiler-energie vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk woningen energiezuinig worden en dat dit voor iedereen mogelijk word. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om een aantrekkelijke lening af te sluiten voor het treffen van energiebesparende maatregelen aan jouw eigen woning.

Zo kun je tegen een laag maandbedrag onze energie besparende producten aanschaffen zonder zelf in 1 keer een grote investering te moeten doen.
Je kunt bij ons je zonneboiler, pelletketel of pelletkachel voordelig leasen.

Op onze producten krijgt u ook nog een flinke subsidie van het rijk, meer over de ISDN subsidies  vind u op de pagina van het rvo.

Lease aanvragen.

 

Een duurzaamheidslening vraagt u bij ons gemakkelijk aan in de vorm van een lease constructie, via onze financiering partner betaald u een afgesproken bedrag per maand met een vaste looptijd en kunt u de producten aanschaffen om uw woning duurzaam te gaan maken.

Vraag hieronder direct vrijblijvend een duurzaamheidslening aan door het formulier in te vullen.

 

Lease aanvraag
Wat wilt u leasen?
123zonneboiler-energie gebruikt uw gegevens alleen voor de lease aanvraag.
reCAPTCHA