Openingstijden | Maandag—vrijdag: 9:00–17:00 |

Installatie zonneboiler uitbesteden

Heeft u een zonneboiler op het oog? Maar ziet u er tegenop om de installatie zelf uit te voeren? Bekijk hier de mogelijkheden om de installatie van de zonneboiler uit te besteden.

Vanwege de grote vraag naar zonneboilers en advies op maat, voeren wij zelf geen installaties uit. Wij concentreren ons op het geven van het beste advies, passend bij uw situatie. Daarnaast begeleiden wij u bij het hele traject van de aanschaf, subsidie en eventuele financiering van de zonneboiler. Helaas hebben wij geen capaciteit om daarnaast nog de installatie van de zonneboiler voor u te realiseren. Uiteraard denken wij wel met u mee en bekijken wij samen met u de mogelijkheden.

Installatie zonneboiler

Om de installatie van de zonneboiler te realiseren, zijn er een aantal mogelijkheden:

  • Veel mensen plaatsen de klus voor de installatie van de zonneboiler op websites zoals werkspot. Op deze manier kunnen verschillende installateurs reageren op uw klus en kunt u zelf een keuze maken welke prijs en welke installateur u geschikt vindt voor de klus.
  • Tevens zou u contact kunnen leggen met een installateur bij u in de buurt. Vele installateurs hebben inmiddels ervaring met het installeren van zonneboilers en kunnen u vrijblijvend een prijsindicatie geven.
  • Daarnaast hebben wij door het hele land zzp’ers en installateurs waar wij mee samenwerken. Wij kunnen vrijblijvend u in contact brengen met deze installateurs. Neem gerust contact met ons op voor een zonneboiler installateur bij u in de buurt.

Kosten installatie zonneboiler

De kosten voor het laten installeren van een zonneboiler zijn afhankelijk van een aantal factoren. Afhankelijk van het soort dak, het grote van het systeem en het eventuele meerwerk, krijgt u een prijsopgaaf. Geen situatie is gelijk en daarom is het altijd raadzaam om meerdere offertes te laten opmaken, zodat u zelf kan kijken welke offerte voor uw situatie het beste is.

Gemiddeld kosten een installatie van een zonneboiler tussen de €1000 a €1500.