Openingstijden | Maandag—vrijdag: 9:00–17:00 |

Over Ons
Wie zijn Wij

123Zonneboiler-energie.nl is een online webwinkel in duurzame oplossingen voor het verwarmen van uw woning of bedrijfspand. Onze missie is om het voor iedereen haalbaar te maken om gasloos te wonen.

Wij weten als geen ander, dat iedere situatie uniek is en denken hierin graag met u mee! Eventuele hulp bij de aanvraag van subsidie en financiering kunnen wij indien gewenst gelijk voor u regelen…

Zelf zijn wij de afgelopen jaren bezig geweest met welke mogelijkheden er zijn en wat het beste rendement geeft. Wij wonen en werken momenteel helemaal gasloos. Wilt u graag een keer komen kijken naar ons werkende systeem? Dan bent u uiteraard van harte welkom!

Wat Doen Wij

U kunt bij ons terecht voor duurzame energiebronnen! Van zonneboilers, pelletkachels tot biomassaketels. Alles onder 1 dak!

Wij hebben alles in huis om de stap te kunnen nemen naar gasloos wonen!

Door onze eigen ervaringen met dit traject weten wij waar de moeilijke punten liggen en kunnen wij u hierin begeleiden en adviseren. Van advies, aanvraag subsidie en financiering tot aan de installatie kunt bij ons terecht.

Wij hebben korte lijntjes met onze partners, waardoor er snel geschakeld kan worden en wij u de beste producten met het hoogste rendement tegen de laagste prijs kunnen garanderen.

Waarom 123zonneboiler-energie?

100% Kwaliteits producten met hoogste rendement

Door onze eigen jarenlange ervaring hebben wij voor u de beste producten in huis welke het hoogste rendement opleveren. Wij verkopen alleen kwaliteitsproducten die allemaal in aanmerking komen voor de hoogste ISDE subsidie.

Hulp bij aanvraag ISDE subsidie mogelijk

Wilt u graag dat wij de ISDE subsidie voor u aanvragen, zodat u zelf hier geen omkijken naar heeft? Dat kan! Onze specialisten kunenn tegen een kleine vergoeding u de ISDE subsidie voor u aanvragen en houden u op de hoogte van uw aanvraag.

Financiering is mogelijk

Wilt u investeren in duurzame energie? Maar heeft u niet direct de middelen om deze overstap volledig te betalen. Wij maken het mogelijk om de investering in maandelijkse termijnen te kunnen voldoen. Door middel van een lease overeenkomst kunt u gelijk besparen en de investering in termijnen terug betalen. Ook kunt u dan de te ontvangen subsidie eerst terug ontvangen en dan aflossen.

Wij kunnen voor zowel particulieren als zakelijke klanten de financiering regelen.

Doe-het-zelf installatie of laten installeren is mogelijk!

Wilt u zelf installeren? Of toch liever laten installeren? Beide is bij ons mogelijk!

Indien u zelf een zonneboiler en/of pelletkachel wenst te installeren is dat met behulp van onze handleidingen en video’s mogelijk! Natuurlijk is enige ervaring gewenst, maar wij helpen u graag een handje op weg.

Wanneer u liever ervoor kiest dat de installatie door ons wordt verzorgd, kunnen wij u in contact brengen met diverse erkende installateurs.

Maatwerk mogelijk

Wij begrijpen als geen ander dat iedere situatie anders is. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en geven u hierin een passend advies

Onze Projecten

Bespaar op uw gasrekening!

Met onze zonneboilers en pelletkachels kunt u tot 60% besparen op uw gasrekening. Wilt u liever helemaal gasloos wonen? Met onze biomassaketels is dat zeker mogelijk!

6900+ keer subsidie verlening voor zonneboiler

Via de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) is in de periode 1 januari 2016 tot en met 30 september 2018 aan 6.900 huishoudens subsidie verstrekt voor het plaatsen van een zonneboiler.

Bespaar 380 kilo CO2 uitstoot met een zonneboiler

Een gemiddeld huishouden bespaart jaarlijks met z’n vieren zo’n 380 kilo CO2 (dit staat gelijk aan 1900 km autorijden: van hier naar Griekenland) en 210 m3 gas