Openingstijden | Maandag—vrijdag: 9:00–17:00 |

Leasen Duurzame Energiebronnen

Wilt u graag investeren in duurzame energie? Besparen op uw gasrekening is nu voor iedereen mogelijk!

U kunt namelijk nu de investering van uw zonneboiler, pelletketel en pelletketel via ons leasen.
Zowel voor ondernemers als voor particulieren hebben wij verschillende aanbieders waar wij mee samenwerken.

Op deze manier kunt u direct besparen zonder direct uw spaargeld in te zetten!Zonneboiler leasen

Zonneboiler leasen

Een zonneboiler is een goede investering, deze zorgt er namelijk voor dat u de zomermaanden geen/ minder gas hoeft te gebruiken. De aanschafprijs van een compleet zonneboiler pakket heb je bij ons al vanaf €3300,-.  Op al onze zonneboiler pakketten ontvangt u ISDE subsidie. Deze subsidie ontvangt u nadat de installatie van de zonneboiler is voltooid. Daardoor is het dus noodzakelijk om het aankoopbedrag volledig voor te schieten.

Voor veel mensen is dit een obstakel om te gaan investeren in een zonneboiler. Gelukkig hebben wij de oplossing en kunt u bij ons de zonneboiler leasen.
U betaald een maandelijks bedrag af en hoeft op deze manier geen grote investering te doen.

U kunt er tevens voor kiezen dat wanneer u de subsidie van de zonneboiler heeft ontvangen, deze aflost op het openstaande bedrag.

 

Pelletkachel of Pelletketel leasen.

Ook een pelletkachel of pelletketel kunt u bij ons leasen. Voordelig en direct besparen op uw gasrekening en de investering spreiden over meerdere maanden.
U kunt zowel als ondernemer of als particulier een pelletkachel of pelletketel leasen tegen een gunstig rente tarief.

Doordat de subsidie pas achteraf na aanschaf en installatie worden uitbetaald door de RVO, zien veel mensen dit als een belemmering om te gaan investeren in duurzame energie. Bij ons is dat niet meer no

Dankzij de samenwerking met diverse partners hebben wij alles voor u onder 1 dak. U hoeft niet apart opzoek naar iemand die de pelletketel wenst te financieren, dat hebben wij al voor u uitgezocht.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het leasen van een zonneboiler, pelletketel of pelletkachel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Lease aanvraag

Lease aanvraag

Wat wilt u leasen?
123zonneboiler-energie gebruikt uw gegevens alleen voor de lease aanvraag.
reCAPTCHA