Openingstijden | Maandag—vrijdag: 9:00–17:00 |

Zonneboiler Pakket

Wilt u ook besparen op uw gasrekening? Bent u opzoek naar een slimme duurzame investering? Dan zijn onze zonneboiler pakketten wellicht iets voor u. Dankzij de ISDE subsidie zonneboiler is het momenteel extra aantrekkelijk om een zonneboiler aan te schaffen.

Compleet zonneboiler pakket

Al onze zonneboiler pakketten zijn compleet en bevatten alle onderdelen om direct te besparen op uw gasrekening. Alle pakketen bevatten 1 of 2 heatpipe collector(en), een buffervat, solarleiding en diverse veiligheidscomponenten en aansluitmaterialen.

Afhankelijk van uw situatie hebben wij diverse zonneboiler pakketten voor u samengesteld.

Bekijk hier meer over de werking van een zonneboiler en het rendement van een zonneboiler. 

Heatpipe vacuümbuis collector

 

Alle zonneboiler pakketten zijn uitgerust met een 18CPC of 24CPC zonnecollector welke gebruik maakt van de heatpipe vacuümbuis techniek.  De heatpipe technologie heeft een hogere opbrengst per m2 collector dan een vlake plaat collector. Lees in het volgende artikel meer over de werking van de heatpipe vacuümbuis technologie en de voordelen hiervan.

Zonneboiler plaatsen plat dak of hellend dak?

Heeft u een plat dak of hellend dak waar u de zonneboiler op wilt plaatsen? Voor beide situaties zijn onze zonneboilers geschikt.

Het is belangrijk dat u vooraf bepaald of de constructie van uw dak de draagkracht van de collector kan dragen. Met name bij oude woning is dit erg belangrijk, indien u hier over twijfelt is het raadzaam een specialist hier naar te laten kijken.

Indien u plat dak heeft kunt een dakframe mee bestellen, zodat de collector in de juiste graden toch geplaatst kan worden op een plat dak. Lees hier wat de beste standplaats en oriëntatie van een zonneboiler is.

Met onze handige keuze tool, kunt u in een oogopslag zien welke zonneboiler voor uw situatie geschikt is. Wilt u meer informatie of het advies van onze specialisten neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een passend en voordelig advies.

Welke Zonneboiler past bij mij?

 • Hoeveel personen heeft uw huishouden?
  • 1 persoon
  • 2 personen
  • 3 personen
  • 4 personen
 • Nederlanders overschatten aandeel duurzame energie.

  In Nederland denken mensen dat we veel meer duurzame energie verbruiken dan in werkelijkheid het geval is. Met deze bevindingen kwam De Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) dat onderzoek deed onder ruim duizend Nederlanders. Volgens dit…

 • Groene lening duurzame energie oplossingen.

  Eindelijk is het dan zo ver, u kun vanaf nu een groene lening krijgen voor al onze duurzame energie oplossingen.Er staat u nu echt niks meer in de weg om uw stukje bij te dragen aan…

 • Heatpipes collector vs vlakke plaat collectoren

  Er zijn verschillende soorten collectoren op de markt die onderdeel zijn van een zonneboiler pakket. Waarschijnlijk bent je op het internet al verschillende soorten tegen gekomen zoals de vlakke plaat collectoren en de heatpipes collectoren. Om…