Ige Galamawei 61, 8582KS Oudega Gaast Sleat  | Maandag—vrijdag: 9:00–17:00 |

Zonneboiler Tapwater
Op zoek naar een Zonneboiler om uw tapwater te verwarmen en zo fors te besparen op uw gasrekening? Dan zit u hier goed, wij verkopen uitsluitend zonneboilers van de hoogste kwaliteit en met de hoogst mogelijke opbrengst.

Welk pakket past het best bij mijn situatie?

 

Voor een tapwater zonneboiler moet u per persoon rekenen op zo’n 0,8 tot 1,0 m² oppervlakte aan vacuuumbuizencollectoren.
Voor berekening van de inhoud van het solar buffervat moet u uitgaan van 60-80 liter per persoon.

Voorbeeld zonneboiler berekening.

U heeft een 4-persoons huishouden en u zoekt een pakket voor tapwater ondersteuning zodat iedereen in huis kan douchen en dat er voldoende warm water op voorraad is. De berekening hiervoor laat het volgende zien:

4 personen * 1,0 m² (voor vacuümbuizencollectoren) = 4,0m² aan vacuümbuizencollectoren
4 personen * 80 liter water per persoon = 320 liter water

In de verschillende zonneboiler pakketten vind u de inhoud van het solar buffervat en het oppervlakte van de collectoren. Zo kunt u makkelijk zien welk pakket het best bij uw situatie past.

Wilt u ook uw CV systeem verwarmen met een zonneboiler klik dan hier voor onze pakketten met
tapwaten& CV ondersteuning

From The Blog
Typi non habent claritatem insitam; est usus legentis in iis qui facit eorum claritatem. Investigationes demonstraverunt lectores legere me lius quod ii legunt saepius.
  • Heatpipes collector vs vlakke plaat collectoren

    Er zijn verschillende soorten collectoren op de markt die onderdeel zijn van een zonneboiler pakket. Waarschijnlijk bent je op het internet al verschillende soorten tegen gekomen zoals de vlakke plaat collectoren en de heatpipes collectoren. Om…

  • In 2021 alle nieuwbouw woningen gasvrij.

    In het regeerakkoord is het klimaatbeleid een van de speerpunten. De komende jaren zal er in Nederland een streng klimaatbeleid gevoerd worden om de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs te halen. De uitstoot van broeikasgassen…

  • Voordelen van een zonneboiler

    Heb jij ook ieder jaar zo'n hoge rekening van jouw energieleverancier? Vaak zijn de kosten voor het verwarmen van jouw woning en het gebruik van warm water de grootste kostenposten op de eindafrekening. Je kunt met…

Our Testimonials
Onze Partners
Hieronder vind u de bederijven waar wij mee samenwerken.