Openingstijden | Maandag—vrijdag: 9:00–17:00 |

Zonneboiler Tapwater
Op zoek naar een Zonneboiler om uw tapwater te verwarmen en zo fors te besparen op uw gasrekening? Dan zit u hier goed, wij verkopen uitsluitend zonneboilers van de hoogste kwaliteit en met de hoogst mogelijke opbrengst.

Welk pakket past het best bij mijn situatie?

 

Voor een tapwater zonneboiler moet u per persoon rekenen op zo’n 0,8 tot 1,0 m² oppervlakte aan vacuuumbuizencollectoren.
Voor berekening van de inhoud van het solar buffervat moet u uitgaan van 60-80 liter per persoon.

Voorbeeld zonneboiler berekening.

U heeft een 4-persoons huishouden en u zoekt een pakket voor tapwater ondersteuning zodat iedereen in huis kan douchen en dat er voldoende warm water op voorraad is. De berekening hiervoor laat het volgende zien:

4 personen * 1,0 m² (voor vacuümbuizencollectoren) = 4,0m² aan vacuümbuizencollectoren
4 personen * 80 liter water per persoon = 320 liter water

In de verschillende zonneboiler pakketten vind u de inhoud van het solar buffervat en het oppervlakte van de collectoren. Zo kunt u makkelijk zien welk pakket het best bij uw situatie past.

Wilt u ook uw CV systeem verwarmen met een zonneboiler klik dan hier voor onze pakketten met
tapwaten& CV ondersteuning

From The Blog
Typi non habent claritatem insitam; est usus legentis in iis qui facit eorum claritatem. Investigationes demonstraverunt lectores legere me lius quod ii legunt saepius.
  • Nederlanders overschatten aandeel duurzame energie.

    In Nederland denken mensen dat we veel meer duurzame energie verbruiken dan in werkelijkheid het geval is. Met deze bevindingen kwam De Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) dat onderzoek deed onder ruim duizend Nederlanders. Volgens dit…

  • Groene lening duurzame energie oplossingen.

    Eindelijk is het dan zo ver, u kun vanaf nu een groene lening krijgen voor al onze duurzame energie oplossingen.Er staat u nu echt niks meer in de weg om uw stukje bij te dragen aan…

  • Heatpipes collector vs vlakke plaat collectoren

    Er zijn verschillende soorten collectoren op de markt die onderdeel zijn van een zonneboiler pakket. Waarschijnlijk bent je op het internet al verschillende soorten tegen gekomen zoals de vlakke plaat collectoren en de heatpipes collectoren. Om…

Our Testimonials
Onze Partners
Hieronder vind u de bederijven waar wij mee samenwerken.